Case study: Creating a shared public space in Brighton

An initiative in Brighton aimed to change the perceived imbalance between car users and pedestrians on city centre roads. Susie Sell looks at how it was delivered.

by Susie Sell
New Road in Brighton (Image credit: Gehl Architects)
New Road in Brighton (Image credit: Gehl Architects)

Sign in to continue

Sign in

Trouble signing in?

Reset password: Click here

Email: planning.support@haymarket.com

Call: 020 8267 8121

Register

FREE

  • 14 days access to subscriber-only content

Register Now

Subscribe

Prices from £299 /pa*

  • Full access to placemakingresource.com for 12 months with its weekly email news bulletin
  • News of forthcoming placemaking projects
  • Expert advice on placemaking practice
  • Bespoke corporate packages available

Choose a Package

*plus VAT