Review: Creating a waterfront housing scheme for Plymouth

The development on Plot 1A in Millbay, Plymouth, cleverly uses different levels across the site to maximise sea views for residents, finds Mark Pearson.

by Mark Pearson
A limestone and granite wall forms the rear boundary to the housing (PIC HTA)
A limestone and granite wall forms the rear boundary to the housing (PIC HTA)

Sign in to continue

Sign in

Trouble signing in?

Reset password: Click here

Email: planning.support@haymarket.com

Call: 020 8267 8121

Register

FREE

  • 14 days access to subscriber-only content

Register Now

Subscribe

Prices from £299 /pa*

  • Full access to placemakingresource.com for 12 months with its weekly email news bulletin
  • News of forthcoming placemaking projects
  • Expert advice on placemaking practice
  • Bespoke corporate packages available

Choose a Package

*plus VAT