Review: Redesigning a major junction to create public space

Rerouting traffic around a central island on north London's Archway gyratory creates a public space and an attractive environment, but needs more greenery and street furniture, says Ian Hingley.

by Ian Hingley
Since traffic has been rerouted, the pub has a more attractive setting (PIC Ian Hingley)
Since traffic has been rerouted, the pub has a more attractive setting (PIC Ian Hingley)

Sign in to continue

Sign in

Trouble signing in?

Reset password: Click here

Email: planning.support@haymarket.com

Call: 020 8267 8121

Register

FREE

  • 14 days access to subscriber-only content

Register Now

Subscribe

Prices from £299 /pa*

  • Full access to placemakingresource.com for 12 months with its weekly email news bulletin
  • News of forthcoming placemaking projects
  • Expert advice on placemaking practice
  • Bespoke corporate packages available

Choose a Package

*plus VAT