Case study: Redesigning the workspace for creatives

Refurbishment of a canalside building is the first phase in the development of a west London hub for SMEs, finds Josephine Smit.

by Josephine Smit
The reception area with its timber desk and neon sign sets the style for The Gramophone Works (ALL PICS Dirk Lindner)
The reception area with its timber desk and neon sign sets the style for The Gramophone Works (ALL PICS Dirk Lindner)

Sign in to continue

Sign in

Trouble signing in?

Reset password: Click here

Email: planning.support@haymarket.com

Call: 020 8267 8121

Register

FREE

  • 14 days access to subscriber-only content

Register Now

Subscribe

Prices from £299 /pa*

  • Full access to placemakingresource.com for 12 months with its weekly email news bulletin
  • News of forthcoming placemaking projects
  • Expert advice on placemaking practice
  • Bespoke corporate packages available

Choose a Package

*plus VAT